Sportsterapi er for alle

Sportsterapi er for alle. Både for dig, der ønsker at dygtiggøre dig og blive bedre til din sport, men også for dig, der har skader og skavanker og måske ønsker at blive optimeret i en eller anden grad. At blive bedre til noget betyder meget for de fleste, og derfor er det nødvendigt at tage sig af kroppen. Særligt for dig, der er cykelrytter, da betyder det meget, at din krop fungerer optimalt, hvis den skal kunne holde til det, du udsætter den for. Mange timer i sadlen hver dag udtrætter den, og særligt også når den skal holde til alt slags vejr. I de kolde dage belaster det kroppen mere, og led, sener og muskler lider en større belastning, end de gør i vintermånederne. Og her kan fysioterapien virkelig hjælpe dig til at vedligeholde og smøre din krop, så den er velfungerende året rundt. Og det er jo en betingelse for overhovedet at kunne yde noget som helst eller at nå de mål og resultater, som du har sat dig for. Og der er jo ikke noget ved at dyrke din sport, hvis du ikke samtidig passer på dig selv og din krop.

Sportsterapi er for dig, der vil cykle stærkere

Sportsterapi er for dig, der vil cykle stærkere, og du vil kunne mærke en mærkbar forskel efter allerede første gang, at du kommer på briksen. Det handler om at fortælle behandleren, hvad det er, du ønsker, og hvad det er, der ikke fungerer, og på denne måde kan I sammen finde ud af, hvad det er, der skal ske. Du kan også få øvelser med hjem, der sikrer, at du hver dag derhjemme giver din krop de bedst mulige betingelser, og så må du selvfølgelig komme forbi og få behandling, hver gang der er brug for det. Det er naturligvis individuelt, hvornår der er brug for det, men det er en rigtig god idé at være opmærksom, så eventuelle skader og skavanker forebygges og hindres, og derfor skal du så vidt muligt reagere, hver gang du mærker det mindste.

Fysioterapi er ikke kun for dem, der er skadet

Fysioterapien hjælper alle, og det er em god ting at kigge i denne retning, hvis du ønsker noget med din sport og med dig selv. Det vil kunne hjælpe dig, ikke kun i dag, men mange år fremover, og med den belastning, du som cykelrytter udsætter din krop for, så kan du med fysioterapien være sikker på, at din krop holdes toptunet og får gode betingelser. For med en hård sport som cykling, så kan du ikke undgå, at din krop bliver mærket, men det er naturligvis ikke det samme, som at den bliver ødelagt. For når du passer godt på din krop, ja, så vil den kun blive stærkere, når du samtidig dyrker din sport, og du vil se, at den indsats, du har givet, den vil kunne føre dig fremad mange år frem. Med fysioterapi sikrer du de bedste betingelser for både dig, din krop, din træning og din sport. Du vil blive den bedst mulige udgave af dig selv, og du vil kunne nå højder, du ikke tidligere troede var mulige. Og du vil blive overrasket over, hvad fysioterapi kan gøre for dig og dit velbefindende. Velkommen til en ny verden for dig, der ønsker at nå til tops.